Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
» Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: maria
  • Data napisania recenzji: 28-02-2017
bardzo rzetelna firma miły kontakt szybka wysyłka produkty najwyższej jakości
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 28-02-2017
Szybko i sprawnie . Polecam wszystkim
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: anita
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
Polecam serdecznie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: PawePrusik
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
Polecam wszystkim
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
Szybka realizacja , dobra jakość i niskie ceny . Polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
Szybka realizacja zamówienia. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
Polecam w 100 % ☺
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
Tani produkt i szybka przesyłka. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: paweł
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
polecam tego sprzedawcę szybko tanio i ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stanisław
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
polecam polecam polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
Super sklep bardzo polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: witkos11
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: mirosław
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
MIZAR to wspaniała firma, współpraca z nimi to przyjemność. BARDZO POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Boguslaw
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
Szybko sprawnie i na temat
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
Bardzo szybka realizacja zamówienia , profesjonalnie zabezpieczony towar gorąco polecan
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomass
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
Polecam jak najbardziej. Wszystko zgodnie z zamowieniem. szbka realizacja i wzszlka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jan
  • Data napisania recenzji: 27-02-2017
transakcja przebiegła pomyślnie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wioletta
  • Data napisania recenzji: 26-02-2017
Towar zgodny z opisem. Ekspresowa wysyłka. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 26-02-2017
ok bardzo fajny sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 26-02-2017
polecam gorąco i na pewno zrobię zakupy po raz kolejny .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 26-02-2017
duży asortyment, szybkie i przyjemne zakupy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 26-02-2017
obsługa normalna , bez zastrzeżeń.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karol
  • Data napisania recenzji: 26-02-2017
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: irena
  • Data napisania recenzji: 26-02-2017
Czas realizacji bardzo szybki produkt bardzo dobry polecam zakupy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: robert
  • Data napisania recenzji: 26-02-2017
Super sklep. Pełen Profesjonalizm!!!☺
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anastazja
  • Data napisania recenzji: 26-02-2017
szybka dostawa produkt zgodny z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 26-02-2017
Szybko, sprawnie.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 26-02-2017
Szybko i bez problemu przeprowadzona transakcja. Towar zgodny z opisem. POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania recenzji: 26-02-2017
nie mam uwag
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ANDRZEJ
  • Data napisania recenzji: 26-02-2017
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybki czas realizacji przesyłki. Towar zgodny z opisem. Polecam sprzedawcę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: roman
  • Data napisania recenzji: 26-02-2017
szybko i konkretnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Roman
  • Data napisania recenzji: 26-02-2017
zamówiony wspornik siłownika wspomagania jakość wykonania bardzo dobra nie montowałem jeszcze ale mam wrażenie żę może kolidować z filtrami paliwa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mateusz Siarzyński
  • Data napisania recenzji: 25-02-2017
Szybka sprawna obsługa zero problemów kompetentne doradztwo oraz wszystko w jak najlepszym porządku. GORĄCO POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Soltys999
  • Data napisania recenzji: 25-02-2017
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 25-02-2017
Super expresowa dostawa!!!!Polecam gorąco i dziękuję.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Waldemar
  • Data napisania recenzji: 25-02-2017
Polecam obsługa szybka i sprawna.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz K.
  • Data napisania recenzji: 25-02-2017
Sprawnie i kompleksowo.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 25-02-2017
Wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 24-02-2017
Jestem bardzo zadowolona z jakości oferowanych części. Super błyskawiczna realizacja zamówienia oraz przesyłka. Serdecznie polecam. Na pewno jeszcze skorzystam z zamówienia w Państwa sklepie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: marek
  • Data napisania recenzji: 24-02-2017
Moje zakupy były nie duże mimo to jestem zadowolony szybkością i rzetelnościom dostawy ,polecam znajomym.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 24-02-2017
Wszystko zgodne z opisem jakość towaru ok. polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesław
  • Data napisania recenzji: 24-02-2017
wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 24-02-2017
Bardzo dobra cena, uznana jakość, polecam sprzedawcę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 24-02-2017
Szybko, sprawnie i solidnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: KrzyI
  • Data napisania recenzji: 24-02-2017
Siłowniki wysłane szybko,pełen kontakt, ceny ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 24-02-2017
Polecam. Wszystko zgodne z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 24-02-2017
Transakcja przebiegła pozytywnie Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 23-02-2017
więcej takich życzliwych firm polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 23-02-2017
Bardzo szybka dostawa, zgodnie z zamówieniem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Kontakt

  • MIZAR
    Zaręba Spółka Jawna
    Rzeczyca Księża 32
    23-230 Trzydnik Duży
    NIP: 862-10-40-750
  • E-mail:kontakt@mizar.com.pl
  • Telefon
    Zamówienia:
    15 873 24 12
    15 687 50 01
    510 234 234

    Informacje techniczne:
    15 687 50 02
  • Godziny działania sklepuObsługa telefoniczna : Poniedziałek - Piątek 7:00 - 17:00 Sobota 7:00 - 14:00

Dane do wpłaty

MIZAR
Konto PKO BP S.A.
pko bank konto mizar
12 1020 3235 0000 5902 0006 9906


Dane do przelewu bankowego zagranicznego:

Nazwa konta:
MIZAR ZARĘBA SPÓŁKA JAWNA
Numer IBAN: PL12102032350000590200069906
Kod BIC (Swift): BPKOPLPW
Nazwa banku: PKO BP S.A.

Systemy płatności

  • PayU
  • Credit Agricole Raty

Informacje

MIZAR ALLEGRO

komentarze na allegro mizar

raty na zakupy mizar

Koszyk

Twój koszyk jest pusty ...

Promocje

Katalogi Granit

Uprawa ziemi, technika gnojowicy i ochrona roślin:
Uprawa ziemi, technika gnojowicy i ochrona roślin
Pozostałe katalogi 2-9
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Telefon
Banki płatności
Sklep MIZAR części zamienne do ciągników i maszyn rolniczych